Zájezdy na medvědí veletrhy do zahraničí

   Medvědárium Praha a O. K. BUS PRAHA nabízí

 

    zájezdy na rok 2016 na medvědí festivaly do zahraničí:

 

 

 

 

 

 

Termín

veletrhu

Termín jednodenního zájezdu

Název

a místo konání

Cena

bez ubytování

 

19. - 20. 3.

 

19. 3.

Teddybär Welt

Wiesbaden

 

1.550,-

 

23. - 24. 4.

 

23. 4.

Teddybär Total

Münster

 

1.800,-

 

5. - 7. 5.

 

7. 5.

Teddy und Puppenfest

Sonnenberg

 

1.150,-

 

16. - 17. 7.

 

16. 7.

See – Bären - Festival

Kressbronn am Bodensee

 

1.650,-

 

8. - 9. 10.

 

8. 10.

Euro Teddy

Essen

 

1.850,-

V ceně je obsaženo: průvodce + doprava moderním luxusním autobusem VDL Bova Futura nebo VDL Bova Magiq (klimatizace, ABS + ASR, toaleta, polohovatelná sedadla, bezpečnostní pásy, lednice + kávovar, audiosystém, mikrofon, TV + DVD, GPS, dvojitá skla, individuální osvětlení).

 

V ceně není obsaženo: vstupné na veletrh.

 

Zájezd je realizován buď na jeden den (sobota) nebo v případě kolektivního zájmu na více dní (v tomto případě je možné zajistit ubytování v hotelu kategorie min. +++: osoba ve dvoulůžkovém pokoji včetně snídaně - 40 – 50 Euro).

 

 

Přihlášky, bližší informace a rezervace na e-mailu: info@okbuspraha.cz

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dopravní firma Martin Zeman - O. K. BUS PRAHA od roku 1994 zajišťuje vnitrostátní a mezinárodní dopravní služby ke spokojenosti všech obchodních partnerů. Specializují se na zájezdovou dopravu a přepravu osob. Všechny jejich vozy jsou moderní, v plné výbavě a v dokonalém technickém stavu, vybaveny klimatizací, polohovatelnými sedadly a dalšími důležitými doplňky. Jejich řidiči jsou zkušení a připraveni plnit ty nejnáročnější úkoly, které vyplývají z jejich povolání.  Mezi jejich priority patří vysoký standard služeb, bezpečí a pohodlí na cestách a nízké ceny.ízké ceny.